Hotel Restaurant Ten Cate

Hotel Restaurant Ten Cate

Drentse gastvrijheid en kunstzinnige ambiance

Op een prachtige locatie in hartje Emmen, enkele voetstappen verwijderd van het nieuwe Wildlands Adventure Zoo Emmen, treft u het meest kleurrijke hotel van Nederland. In dit unieke hotel vindt u rust, kwaliteit, gezelligheid en geborgenheid die past bij een vier sterren familiehotel. Een verrassend gastvrije beleving!

Hotel ten Cate heeft 53 hotelkamers, waarvan een paar familiekamers, klassiek ingerichte kamers en enkele unieke Toyistische kunstkamers. Binnen geniet u van een drankje en hapje in de gezellige bar. Smakelijk lunchen of dineren doet u in het sfeervolle restaurant. En bij mooi weer zit u buiten lekker in de zon op het binnenterras.Vraag in het restaurant naar de verrassende menukaart en maak een keuze uit een van de culinaire hoogstandjes die veelal worden bereid met regionale producten. Voor de nodige in en ontspanning brengt u een bezoekje aan de fitnessruimte en het solarium. Voor intense ontspanning reserveert u bij de beautysalon.

Er wacht u een warm welkom in dit kleurrijke en gezellige familiehotel in Emmen. Waar met liefde en passie voor het vak wordt gewerkt. Kom gerust eens langs voor een rondleiding of reserveer een tafel in Restaurant ten Cate. U vindt er de beste prijs kwaliteit verhouding. Kom en geniet, om met een goed gevulde maag en geprikkelde smaakpapillen glimlachend het restaurant en hotel weer te verlaten. Hotel ten Cate verwelkomt u graag met haar beroemde glimlach service.’

Deelnemende arrangementen