Hotel Norg

Hotel Norg

Hotel Norg

Hotel Norg in het Drentse Norg ligt centraal in Noord Drenthe, tussen de steden Groningen, Assen en Drachten. Een prima uitvalsbasis dus om dagtrips te maken, voor een zakelijke overnachting of om te genieten van de prachtige natuur in de bosrijke omgeving. Al bijna 80 jaar neemt het hotel een prominente plaats in aan het Westeind, om met nieuwe eigenaren en na een grondige verbouwing in 2012 weer klaar te zijn voor de toekomst.

Het sfeervolle jaren ’30 gebouw biedt plaats aan 11 moderne kamers, van alle gemakken voorzien op drie sterren niveau. Daarnaast kunt u in het restaurant genieten van een prima lunch of een heerlijk diner, en is de vergaderzaal de ideale plaats voor een geslaagde bijeenkomst. Kortom: Hotel Norg biedt de sfeer en de gastvrijheid van vroeger, met het comfort van nu.

De vele positieve gastenwaarderingen uit zowel binnen- als buitenland maken dat Hotel Norg uit onafhankelijke beoordelingen over de jaren 2015, 2016 en 2017 is beoordeeld als hoogst scorende hotel in Noord Drenthe, in de gemeentes Noordenveld, Tynaarlo en Assen! We zijn hier natuurlijk enorm trots op en willen iedereen die de moeite heeft genomen een recensie te schrijven dan ook hartelijk danken hiervoor!