Hotel Restaurant Bieze

Hotel Restaurant Bieze

In het hart van Geopark De Hondsrug

Door de centrale ligging aan de N34 in Borger is Restaurant Hotel Bieze de ideale uitvalsbasis voor uw ontspannen vakantie in de prachtige natuur van Zuid-Oost Drenthe. Vlakbij Assen, Groningen en Emmen en tóch midden in de natuur. Het hotel is gelegen in het centrum van Borger en biedt een sfeervol restaurant, stijlvol gerenoveerde kamers en een heerlijk verwarmd lounge terras.

Ontbijt, Lunch & Diner
Ons restaurant is alle dagen geopend voor ontbijt, lunch en diner. Neemt u plaats in ons stijlvol gerenoveerde restaurant waar u omringd wordt door de natuur & hedendaagse kunst! Onze keuken kookt voor u (h)eerlijke gerechten met passie voor het vak. Onze kaart gaat mee met de seizoenen; zo gebruiken we onze producten wanneer ze op hun allerbest zijn!

Omgeving
Restaurant Hotel Bieze ligt in het centrum van Borger. Op slechts 10 minuten lopen vindt u het bekende Hunebedcentrum en het Grootste Hunebed van Drenthe. Daarnaast zijn er prachtige boswachterijen in de directe omgeving van Borger, zoals het Boomkroonpad of Poolshoogte, waar u zo naar toe fietst. Daarnaast ligt Borger midden in Geopark De Hondsrug!

Wanneer u de auto pakt bent u zo in Groningen of Assen; culturele steden met diverse musea en natuurlijk vele winkels. Daarnaast is het nieuwe Wildlands Adventure Zoo in Emmen slecht 20 minuten rijden.