Hotel Restaurant de Meulenhoek

Hotel Restaurant de Meulenhoek

In het natuurrijke Drenthe, nabij Emmen, Assen, Borger en Stadskanaal, midden op de Drentse Hondsrug, verscholen tussen heidevelden en bossen, ligt ons prachtig gelegen Hotel Restaurant aan de brink van het karakteristieke dorpje Exloo. De Meulenhoek is een drie sterren familie-hotel in Drente met een eigen rustieke sfeer, waar ouderwetse gastvrijheid heel gewoon is.

In de directe omgeving van het hotel vindt u voor ieder wat wils. Bent u met de kinderen op vakantie, ga dan naar Kabouterland waar diverse speeltuinen te vinden zijn. Exloo wordt omringd door vele culturele bezienswaardigheden en prachtige natuur, rijk aan verschillende landschappen zoals bossen, zandverstuivingen en heidevelden met een grote keuze aan fiets- en wandelmogelijkheden.

Ons hotel beschikt over 14 ruime, modern ingerichte kamers, waaronder twee mindervaliden-kamers en twee ruime familie-kamers. Alle kamers zijn voorzien
van vele gemakken zoals, heerlijke boxspring bedden, comfortabele relax fauteuils, handig schrijfbureau, televisie, telefoon, kluisje en een eigen bad/douche met toilet. Verder kunt u gebruik maken van gratis koffie en thee faciliteiten en gratis draadloos internet op alle kamers.

Deelnemende arrangementen