Hotel Restaurant “Gasthof Robben”

Hotel Restaurant “Gasthof Robben”

Gasthof Robben

 

Zoekt u een leuk gezellig hotel met Duitse ambiance, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

U vind Gasthof Robben in het kleine dorp Hebelermeer, net over de grens bij Zwartemeer  waardoor u zo in Emmen bent, maar ook in  het Duitse stadje Meppen.

Gasthof Robben is 175 jaar geleden gebouwd en sindsdien  door verschillende aanbouwen is ons hotel steeds groter geworden en bestaat nu uit 25 hotelkamers, restaurant, Deutsche  gaststube, smoke lounge, verschillende vergaderzalen, Biergarten en kegelbanen.

We zijn een familiebedrijf waardoor persoonlijke gastvrijheid hoog in het vaandel staat ;  de basis voor “echte” gezelligheid. Ons hotel is een traditionele accommodatie voor jong en oud.

Met onze Duitse keuken, waar we gebruik maken van regionale producten, verwennen we graag onze gasten. Er worden zowel traditionele als moderne gerechten geserveerd.

Ons restaurant  staat voor zijn vele specialiteiten bekend in de omgeving.

 

Omgeving

Van hier uit bent u zo in het hart van het internationale natuurgebied Bourtanger Moor ( Bargerveen), waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Ook zijn er mooie routes die u langs de rivieren Ems en Hase voeren, waar u kunt genieten van de natuur en zo een beeld kunt krijgen van het mooie Emsland.

Vanuit ons hotel  zijn er veel toeristische bezienswaardigheden  te bezoeken zoals het  Moor Museum in Groß Hesepe,  Erdöl- und Ergas Museum in Twist, Schloss Dankern in Haren in Duitsland en het Veenparkin Barger Compascuum en Wildlands Adventure Zoo in Emmen. In Nederland, allemaal binnen een straal van nog geen 25 kilometer.