Actie arrangement Drenthe Hotels

Rondom de drie Nationale Parken

Rondom de drie Nationale Parken Weerribben-Wieden, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld hebben de drie hotels Havixhorst,

Huis ten Wolde en Landhotel Diever een luxe vierdaagse fietsvakantie samengesteld. U verblijft in elk hotel één nacht op basis van halfpension (inclusief een viergangen-diner). Uiteraard zijn deze luxe fietsvakanties inclusief bagagetransport en geheel uitgewerkte fietsroutes laten u de mooiste plekjes zien van de schitterende omgeving in Zuid-West Drenthe en de kop van Overijssel.

Dag 1

Aankomst in Landhotel Diever.

Dag 2

Fietsen door het Nationaal Park Dwingelderveld en de dorpen Diever, Dwingeloo en Ruinen naar Châteauhotel en – restaurant De Havixhorst.

Dag 3

Fietsen door Giethoorn en het Nationaal Park Weerribben-Wieden en de plaatsen Meppel en Steenwijk naar Art & Welness Hotel Huis ten Wolde.

Dag 4

Fietsen langs zeven mooie kleinschalige musea naar Landhotel Diever, door de Nationale Parken Weerribben-Wieden en Drents-Friese Wold en de dorpen Vledder en Diever. Hierna helaas al weer huiswaarts.

Deze fietsvakantie kunt u opwaarderen naar een zevendaagse fietsvakantie. U verblijft dan in elk hotel één extra nacht (op basis van logies en ontbijt). Voor de tussenliggende dagen is er uiteraard een mooie fietstocht beschikbaar door de omgeving van het betreffende hotel. De prijs voor dit arrangement is vanaf € 499,- per persoon.  Hierop geldt de Actie korting van 10%.

 

Te boeken via onze reisagent Frans Musters: vakanties@drenthehotels.nl of +31 6 52050821

* Voor de maanden mei en september geldt een toeslag van € 3,50 p.p.p.d. en voor de maanden juni, juli en augustus een toeslag van € 7,- p.p.p.d.